Referencer

VI har kunder over hele verden, og har igennem tiden løst mange forskellige opgaver typer.

Nogle af vores kunder ønsker diskretion, og det respektere vi selvfølgelig.

Udvalgte referencer

Sockisocki

Sockisocki

Sockisocki kom til os med en eksisterende webshop der skulle opgraderes. Efter en grundig analyse, implementerede vi et nyt design og gennemførte de nødvendige opgraderinger. SockiSocki har bl.a. været med i Løvernes Hule.

Selvkørende

I et tæt samarbejde med kunden, er vi med til at drive webmagasinet selvkørende.dk. Udgangspunktet var at lave et website til artikler, og at opnå en høj SEO score. Missionen er lykkedes, for i dag er selvkørende.dk nummer 1 i en Google søgning på selvkørende biler i Danmark.

Greensales

Vores kunde ønskede en lynhurtig og simpel webshop til økologisk kosmetik. Med en Litespeed webserver og WordPress & WooCommerce, fandt vi en løsning der med tilfredshed levede op til kundens krav og ønsker.

Hemmeligt

Byg hemmeligt med Webarkitekterne

Hvis du ønsker at vi skal være diskrete, er det det vi er. Vi kan bygge websites, webshops, landing pages, intranet, ekstranet eller lave online kampagner på dine vegne, uden nogen ved vi står bag.

Modernehypnose

Nicolai fra modernehypnose ønskede en lynhurtig webserver og et enkelt og effektivt webdesign. 

Amenu

Da corona epidemien begyndte i 2020, ville Amenu tilbyde coronafri-menukort til restauranter. Vi stod for udviklingen af website og webshop.

Viomar

Hurtig webserver og enkelt webdesign, var kravet da Viomar kom med et layout udkast. 

World of Superyachts

Et internationalt website med Superyachts. Vi har stået for design og udvikling af database, website og webshop.

Mød nogle af vores tilfredse kunder