Referencer

Webarkitekterne har kunder over hele verden, og vi har løst mange forskellige typer opgaver. Nogle af vores kunder ønsker en hemmeligholdelse aftale, og det respektere vi selvfølgelig. Derfor kan vi ikke blærer os med alle kunderne her, blot vise et udvalg af vores referencer.

Udvalgte referencer

Sockisocki

Sockisocki kom til os med en eksisterende webshop der skulle opgraderes. Efter en analyse af deres webshop, kunne vi præsentere vores planlagte opgraderinger. Efterfølgende har Sockisocki overtaget driften og har i dag en top score på Trustpilot.

Selvkørende

Vi er i et tæt sammearbejde med Selvkørende om at drive deres website-magasin. Udgangspunktet var at lave et website med artikler og en høj SEO score. Det har vi i høj grad opnået og i dag er selvkørende.dk på toppen af side 1 i en Google søgning på selvkørende biler.

Greensales

Vores kunde ønskede en lynhurtig og simpel webshop til økologisk kosmetik. Med en Litespeed webserver og WordPress & WooCommerce, fandt vi en løsning der med tilfredshed lever op til kundens krav.

Hemmeligt

Hvis du ønsker at vi skal være diskrete, er det det vi er. Vi kan bygge websites, webshops, landing pages, intranet, ekstranet eller lave online kampagner på dine vegne, uden nogen ved vi står bag.

Byg hemmeligt med Webarkitekterne

Modernehypnose

Nicolai fra modernehypnose ønskede en lynhurtig webserver og et enkelt og effektivt webdesign. 

Amenu

Da corona epidemien begyndte i 2020, ville Amenu tilbyde coronafri-menukort til restauranter. Vi stod for udviklingen af website og webshop.

Viomar

Hurtig webserver og enkelt webdesign, var kravet da Viomar kom med et layout udkast. 

World of Superyachts

Et internationalt website med Superyachts. Vi har stået for design og udvikling af database, website og webshop.