Hvem er Webarkitekterne?

Vi er en gruppe mennesker der har specialiseret os i at lave eksklusive websites og webshops samt lynhurtig og sikker webhostning. Vi holder til i Symbion i København og selvom vores baggrunde er vidt forskellige, er målet det samme for os alle:

Vi vil gøre alt for at vores kunder får succes!

Holdet bag

Stifter, Operations

Nicholas Bradley - Hvem er Webarkitekterne?

Nicholas er vores adm. dir. og teknik guru. 

Nicholas var egentligt glad for sit job i Københavns Lufthavn, da han fandt ud af at computerne kaldte. Nu handler hverdagen om Linux, servere og internettet. Nicholas’ viden om datacenter, email og Big Data gør ham til et must-have for alle der vil have succes med internettet.

Stifter, creative manager

Jesper udvikler - Hvem er Webarkitekterne?

Jesper er vores frygtløse kreative troldmand. 

Jesper har rodet med computere siden sin ungdom og med internettet siden starten af 90’erne. Med ansættelser i bl.a. Yahoo er Jespers viden om internettet, online forretningsmodeller og webshops i særdeleshed, en garant for at vores kunder får succes.

Webshop managers

Billede på vej

For de af vores kunder der ønsker at Webarkitekterne står for den daglige drift af deres webshop, tilbyder vi en Webshop Manager.

Afhængig af opgavens omfang, håndteres dette af en eller flere personer. 

Campaign manager

Nicolai

Nicolai er vores alvidende kampagnechef.

I forbindelse med kampagneopgaver, kan vi tilbyde en dedikeret kampagnechef. Som omdrejningspunktet i kampagnen, vil kampagnechefen står for at vi kommer i mål i forhold til strategien der er lagt.