VI ER

Et dedikeret team af webudviklere, designere og systemfolk der er passioneret omkring alt internet.

Webarkitekternes erfaring strækker sig helt tilbage til internettets spæde start i 1994. Dengang måtte vi lære os selv at programmere HTML, for der var endnu ingen der kunne undervise os i det i Danmark. Nu, 25 år senere, har vi solid erfaring med design, programmering og drift af hjemmesider.

Vi har arbejdet med små og store websites, og undervejs har vi opnået en unik indsigt i email markedsføring på globalt niveau. Vores strategiske indsigt i internettet er betydeligt og vi deler gerne ud af den.

Nicholas, direktøren

Nicholas, direktøren

Nicholas, medstifter og partner, er en serieiværksætter der har international erfaring med online markedsføring til millioner af kunder. Nicholas står for udvikling, administration og vores tekniske systemer.

Webarkitekterne

Webarkitekterne

Jesper, medstifter og partner, er en serieiværksætter med international erfaring i udvikling af websites. Jesper står for udvikling, design og vedligeholdelse.

Nogle opgaver kræver, at vi trækker dygtige webfolk ind, indtil opgaven er løst. Hertil har vi nogle af landets bedste folk at trække på. Derudover kommer dygtige danske og internationale freelance folk, bl.a. fra den grafiske branche.

HJEMMESIDER
ER I VORES DNA

Begynd nu