Hvem er Webarkitekterne?

Vi er en relativt lille gruppe af personer der har specialiseret os i at lave webshop med succes. Vi holder til i Symbion i København.

Vores baggrunde er forskellige, men målet det samme:

Vi vil gøre alt for at vores kunder får succes!

Stifter, operations manager

Nicholas Bradley - Hvem er Webarkitekterne?

Nicholas er vores adm. dir. og teknik guru. 

Nicholas var egentligt glad for sig job i Københavns Lufthavn, da han fandt ud af at computere hans kald. Nu handler hverdagen om Linux, servere og internettet. Nicholas’ viden om datacentre, email & SoMe gør ham til et must-have for alle der vil have succes med internettet.

Stifter, creative manager

Jesper udvikler - Hvem er Webarkitekterne?

Jesper er vores frygtløse kreative troldmand. 

Jesper har arbejdet med computere siden sin ungdom og internettet siden starten af 90’erne. Med ansættelser i bl.a. Yahoo! Inc. er Jespers viden om internettet, online forretningsmodeller og webshops i særdeleshed, en garant for at vores kunder får succes.

Webshop managers

Billede på vej

For de af vores kunder der ønsker at Webarkitekterne står for den daglige drift af deres webshop, tilbyder vi en Webshop Manager.

Afhængig af opgavens omfang, håndteres dette af en eller flere personer. 

Campaign manager

Nicolai
Nicolai er vores alvidende kampagnechef. I forbindelse med kampagneopgaver, kan vi tilbyde en dedikeret kampagnechef. Som omdrejningspunktet i kampagnen, vil  kampagnechefen står for at vi kommer i mål i forhold til strategien der er lagt.

Freelancere

Webarkitekterne en række tekniske freelance specialister i baghånden, når opgaven byder det. 

Internettet

Vi er ikke bange for at indrømme, at den største ressource for ny viden er selve internettet. Der går ikke en dag uden at vi har lært noget nyt.  

da_DKDansk
en_USEnglish da_DKDansk